Rengøring i hele Nordsjælland - Rengruppen

Vi har siden 1997 været anerkendt som et af Hovedstadens og Nordsjællands mest vellykkede full-service rengøringsfirmaer.


Baseret på vores kernekompetencer inden for rengøring, har vi udvidet vores portefølje til at omfatte ikke bare almindelig rengøring i private hjem men også erhvervsrengøring, trappevask, hovedrengøring, rengøring efter håndværkere, flytterengøring samt vinduespolering i hovedstadsområdet og Nordsjælland . Vi har fokuseret på at tilpasse og optimere vores serviceportefølje med henblik på at opfylde nye kundebehov. Et eksempel på dette er vores nyånbnede renseri der giver os muligheden for GRATIS at afhente og levere kilovask samt rensetøj i forbindelse med den almindelige rengøring. For at sikre en fortsat stabil vækst og evne til at håndtere vores kunders behov, har vi styrket vores konkurrenceevne gennem en væsentlig udvidelse af vores kapacitet.

Mange af vores kunder er afhængige af vores langvarige partnerskaber i servicesektoren. Vi tilbyder en lang række tjenester, der er nødvendige for at bevare værdien af fast ejendom og faciliteter.

Funktionaliteten er sikret med os.

Vores værdier er fleksibel, kraftfuld og høj standard. Med teknisk rådgivning og skræddersyede koncepter, tilpasser vi vores serviceydelser så det matcher vores kunders behov.

Uanset om der er tale om permanente aftaler eller individuelle præstationer. Alt er muligt. Vi tilbyder en komplet løsning til gavn for kunden og dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Full-service tjenester, god kommunikation, hurtige svartider. Hos os får du den rigtige serviceydelse for dig.

Du ringer til os - og vi gør det for dig.

Bestil et konsulentbesøg​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os på tlf.: 70 20 63 73 eller via formularen,
​så ringer vi tilbage indenfor 24 timer.​

RENGRUPPEN ApS

H. P. Christensens Vej 2A, 3000 Helsingør

CVR: 32829724

Tlf.: ​70 20 63 73

E-mail: info@rengruppen.dk 

www.rengruppen.dk 

 Følg os på Facebook

RENGRUPPEN ApS
H. P. Christensens Vej 2A
3000 Helsingør